ACHTERGROND

JUNO is een adviesbureau dat opdrachten aanneemt van individu en organisatie uit de profit- en de non-profit sector. Het bureau is onderdeel van een netwerkorganisatie van zelfstandig ondernemers.

JUNO is in 1996 opgericht door drs. Ingrid P.M. Linders, afgestudeerd in de sociale wetenschappen en gespecialiseerd in organisatieadvies, loopbaanontwikkeling, coaching en training.
Vervolgopleidingen: postdoctoraal opleiding Trainer en Opleidingsadviseur, Loopbaancoaching, Organisatie Veranderkunde, Mediation, Persoonlijke Groei aan het Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling, NLP Practitioner- en Masteropleiding, Vortex Healing *, Thetahealing, Reconnection.

Belangrijke thema’s in eigen leven: persoonlijke groei en bewustwording, werken vanuit inspiratie, balans realiseren tussen mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten, de spirituele component een plaats geven in werk en leven, aanwezig-ZIJN.

Momenteel zijn we in klein verband betrokken bij de oprichting van de Academie voor Praktische Mystiek te Zutphen (start september 2011).

Klik hier voor JUNO in de media

Als u meer wilt weten e-mail ons dan.